Nova luksuzna kuća 320m2 na placu 500m2, Donja Gorica – Podgorica

  • €‎1,500/Mjesečno

Opis

Nova luksuzno opremljena kuća površine 320m2 za izdavanje u Gornjoj Gorici.

Nalazi se na placu površine 500m2, Rusa Radulovića, do bivšeg vinograda Sadine, oko 300m iza City kvarta.

Kuća se sastoji od podruma ispod cijele kuće, prizemlja i sprata, sve povezano unutrašnjim stepeništem. Prizemlje se sastoji od: dnevne sobe, trpezarije (koje mogu biti korišćene i kao spavaće sobe), kuhinje, spavaće sobe, veliko kupatilo, toalet, dvije prostrane terase, i hodnika koji unutrašnjim stepenicama vodi ka spratu.  Na spratu se nalaze: dnevna soba, kuhinja, trpezarija, dvije spavaće sobe, kupatilo i tri prostrane terase.

Kuća je novosagrađena u visokom kvalitetu, komforna, prirodno dobro osvijetljena, natkrivena terasa na svakoj pristoriji sa lijepo nezaklonjenenim pogledom. Kompletno je klimatizovana a posjeduje i peć na drva na spratu. Na cijelom objektu su ugrađeni visokokvalitetni gipsani spušteni plafoni sa ugradnom LED rasvjetom, zidovi u završnoj obradi sabulador dekorativa.

Kuća je kompletno pokrivena ultra HD visokokvalitetnim kamerama, mogućnost uvida preko računara ili mobilong telefona, kao i najsavremenijim alarmnim sistemom sa telefonskom dojavom aktivacije.

Kompletno je namještena svremenim, komfornim i visoko kvalitetnim namještajem, posjeduje veliki broj ugradnih plakara i cipelara, tv 55 i 40 inches smart katv 55 i 40 inches smart.

Kultivisano dvorište sa obloženim kvalitetnim kamenom, automatski sistem navodnjavanja.  Ugrađen solarni sistem snage 8kw koji omogućava značajnu ustedu u potrošnji električne energije.

Pošaljite:

Detalji

Spavaća soba
3
Kupatila
3
Kvadratura
320 m2
Kvadratura (zemljište)
500 m2
Namješten
Da
Blizu aerodroma
Podgorica
Struktura
Trosoban
Osvježeno 11 Marta, 2024 u 8:42 am

Adresa

  • Grad Podgorica
  • Naselje Donja Gorica

Kontakt informacije

Haris Osmanagić
  • Haris Osmanagić
  • +38267390449 WhatsApp
Pogledaj nekretnine

Saznaj više o ovoj nekretnini

Slične nekretnine

Compare listings

usporedi
Haris Osmanagić
  • Haris Osmanagić