ELEGANCE YOUR SPACE INTERIOR DESIGN IS A BUSINESS OF TRUST MAKE IT SIMPLE, BUT SIGNIFICANT

Alisa Design Studio je tim mladih, kvalifikovanih i kreativnih arhitekata koji svakom projektu pristupaju sa individualnošću i posebnom pažnjom, poštujući potrebe korisnika prostora. 

Naš fokus je na dizajnu enterijera i arhitektonskom projektovanju. Dizajniramo kreativne prostore koji izdržavaju test vremena i pričaju priču o Vama. Naš tim arhitekata daje vam najbolje varijante rasporeda prostorija, organizacije prostora i namještaja, odabir materijala i detalja. Naši klijenti dobijaju idejna rješenja za dizajn enterijera koja su u potpunosti u skladu sa njihovim potrebama i budžetom. 

Naši radovi

*Klikom na sliku otvarate cijelu galeriju

Inspirisati

empowericon

Uspješan prostor se mjeri ne samo načinom kako planiranje teče, funkcionalnošću, dobro promišljenim izborima. Mjeri se kako se ljudi povezuju sa prostorom. Da li se osjećaju prijatno, da li su inspirisani, da li se osjećaju dobro?

Iskusite brend

5290df6b8b

​U središtu svakog projekta je brend koji predstavlja vezu između klijenta (kupca) i posla. Mi pomažemo našim klijentima da integrišu prostor sa brendom I svaku dodirnu tačku koju klijent ima kako bi obezbijedilo besprekorno iskustvo.  

Modularno & Fleksibilno

clipboard-512

​Mi dizajniramo kreativne prostore koji prkose vremenu. Obezbjeđujemo fleksibilna, modularna rjesenja koja se adaptiraju sa Vašim poslovima kako poslovi rastu I pri tom optimiziramo funkcionisanje samog posla, angažovanje klijenata I zadrazavanje osoblja.   

Dizajn

Asset_35-512

​Sa klijentima blisko saradjujemo, nalazimo sta ih inspirišemo, šta vole.  Usklađeni sa iskustvom i znanjenm, zajednički pravimo male korake na putovanju tako da nema neprijatnih iznenađenja, samo zadovoljni klijenti!