Luksuzna vila Lavanda 185m2, Tudorovići – Budva

  • €‎950,000
Istaknuto Prodaja

Opis

Jedinstvena prilika – ova pažljivo dizajnirana, prostrana vila, izgrađena u mediteranskom stilu i  sa ukusom uređenih enterijera, nalazi se u selu Tudorovići (oblast Blizikuće), blizu Svetog Stefana, na nadmorskoj visini od 285 m.n.v. Izgradnja je završena 2020. godine i od tada je u vlasništvu vlasnika.

Vila je dizajnirana i opremljena za udoban život tokom cijele godine. Neometanih 180° zadivljujućeg pogleda na more čini ovu vilu jedinstvenom prilikom za miran i udoban život.

Vila Lavanda je mjesto gde se otvoreni, moderan dizajn i udobnost susreću sa lokalnom autentičnošću i prirodne ljepote usred Jadranskog mora i obalnih planina Crne Gore.

Vila se nalazi na velikom placu od 1.092 m2 dok je unutrašnji prostor 185 m2. Kuća je građena sa visokim standardom energetske efikasnosti i tehnike izolacije koje smanjuju troškove hlađenja i grejanja znatno. Sastoji se od tri spolne jedinice, povezane mermernim stepeništem: jedan veliki stan od 100m2 zauzima cijelo prizemlje dok su dva stana na prvom spratu (50m2 i 35m2).

Grejanje i hlađenje je obezbijeđeno visokotehnološkim sistemom, koji se sastoji od solarnih panela za toplu vodu i grejanje bazena, kao i toplotne pumpe i A/C jedinice (Mitsubishi) koje su povezane na grejanje pumpe.

Dva ukusno opremljena apartmana se nalaze na prvom spratu, svaki sa sopstvenim balkonom sa pogledom na more,
lijepo dizajnirano kupatilo, kompletno opremljena kuhinja odnosno jedna ili dvije sobe. Oboje se izdaju tokom sezone i obezbijeđuju dovoljan prihod za udobno održavanje cijele imovine i pokrivaju sve tekuće troškove. Ovo najbolje ocijenjeno, sertifikovano sa četiri zvezdice, uspiješno poslovanje takođe je na prodaju.

Pošaljite:

Detalji

Spavaća soba
3
Kupatila
4
Kvadratura
185 m2
Kvadratura (zemljište)
1092 m2
Garaža
3
Godina izgradnje
2020
Namješten
Da
Blizu aerodroma
Tivat
Struktura
Trosoban
Osvježeno 4 Jula, 2023 u 11:57 am

Adresa

  • Grad Budva
  • Naselje Tudorovići

Kontakt informacije

Haris Osmanagić
  • Haris Osmanagić
  • +38267390449 WhatsApp
Pogledaj nekretnine

Saznaj više o ovoj nekretnini

Compare listings

usporedi
Haris Osmanagić
  • Haris Osmanagić